Аграрні новини України

Новинки сербських гібридів соняшнику від компанії Євросем

Українська науково-виробнича компанія Євросем – один з найбільших виробників насіння соняшнику в нашій країні. Фахівці компанії проводять системні науково-польові дослідження, щоб вивести нові гібриди з поліпшеними характеристиками, пристосовані до умов вирощування в природних зонах України. Особлива увага приділяється вивченню найбільш небезпечного бур'яну соняшнику – вовчка. Це дозволяє виводити нові стійкі гібриди соняшнику.

 
 
27 September 2021 21:27:18
Views: 1538
 
 
Чому варто вибирати сербське насіння соняшнику

Сучасний ринок посівних матеріалів дає можливість виробникам сільськогосподарських культур підібрати сорти, які максимально пристосовані до умов природної зони, де ведеться вирощування. Це буде сприяти максимальній реалізації закладеного в насінні потенціалу і можливості виростити і зібрати великий урожай. Це в повній мірі відноситься до насіння соняшнику відомої української компанії Євросем.

 
 
27 September 2021 21:09:06
Views: 1579
 
 
Фунгіцидні протруйники на зернові культури

Для захисту сільськогосподарських культур, в тому числі зернових, використовуються спеціальні препарати. Звичайно, першими за рахунком під час підготовки до посівних робіт застосовуються протруйники, якими обробляється насіння. Використання фунгіцидних протруйників дозволяє ефективно боротися з широким спектром інфекційних хвороб культурних рослин. Протруєне насіння, потрапляючи в ґрунт, надійно захищене від негативного впливу патогенних мікроорганізмів. Активні речовини препаратів діють на поверхні насіння, проникають всередину, а також після посіву утворюють захисний екран в ґрунті, що забезпечує інтенсивний ріст рослин в початкові фази розвитку.

 
 
27 September 2021 20:45:56
Views: 1579
 
 
Навіщо потрібен бор для соняшника?

Для того, щоб у вас був якісний урожай, треба насищувати рослину бором, для 1 т / га потрібно 50 г бору, для 3 т / га відповідно 150 г хорошого бору.

Для поповнення грунту бором потрібно вносити органічні добрива.

Щоб соняшник на 4-6 фазі закладки листя харчувався грунтом і ріс, йому необхідний бор, але в період засухи він недоступний для поглинання. Тобто коли рослині вкрай необхідне підживлення для подальшого розвитку - бор недосяжний.

 
 
03 may 2021 23:58:54
Views: 5550
 
 
Гербіциди для боротьби з падалицею соняшнику

Падалиця на посівах культур є серйозною проблемою для українських аграріїв. Провідні виробники ЗЗР випhttps://agro-trade.com.ua/ua/gerbicid-konvoy.htmlускають багато гербіцидів для боротьби з цими бур'янами. У нашій статті ми розповімо, які препарати ефективно знищують падалицю на різних культурах.

 
 
 
18 February 2021 16:43:08
Views: 3178
 
 
Як захистити сою від шкідливих гусениць?

Соя — одна з провідних зернобобових культур в Україні, що зумовлено активним її використанням у виробництві масла та тваринництві. Вона живить ґрунт азотом та вважається хорошим попередником для багатьох рослин у сівозміні. При цьому культура піддається атакам більш ніж 100 видів комах. Найбільш злісними шкідниками є: клопи, бобові вогнівки, попелиці, совки, лучні метелики та соєві плодожерки. Для уникнення втрат врожаю пропонуємо здійснювати заходи профілактики та боротьби зі шкідливими організмами.

 
 
27 July 2020 22:49:40
Views: 2468
 
 
Експерт Укравіт: гербіциди допоможуть зберегти до 50% врожаю сої

Оптимальний рівень вологості та підвищені температури створюють сприятливе середовище для активного росту бур'янів на посівах сої. В результаті шкідники розвиваються швидше культури та відбирають у рослини харчування. Недолік ресурсів призводить до втрат майбутнього врожаю на 50%.

 
 
10 June 2020 17:51:49
Views: 2427
 
 
Концерн BASF пропонує пакетні продажі насіння озимого ріпаку та фунгіцидів

У травні 2020 року компанія BASF розпочала комплексний продаж гібридів насіння озимого ріпаку з фунгіцидом Карамба та Карамба Турбо. Клієнт сам обирає з двох препаратів. Німецький концерн почав запроваджувати лояльний підхід на українському ринку роком раніше. Сьогодні БАСФ пропонує ширший різновид пестицидів та посівного матеріалу.

 
 
10 June 2020 17:30:40
Views: 2442
 
 
Частка агрохолдингів в обігу UKRAVIT становить 15%

У компанії UKRAVIT повідомили, що 70% клієнтів концерну є середніми підприємствами, котрі працюють на земельних ділянках площею від 500 до 7 000 гектар. Частка великих корпорацій в торговельному обігу українського виробника займає 10-15%. Цю статистику навів Олександр Ільїн, який обіймає посаду фінансового директора. Він сказав наступне:

 
 
27 may 2020 01:51:40
Views: 2485
 
 
Впровадження стандартів CropLife — секрет високої якості препаратів ALFA Smart Agro

У компанії ALFA Smart Agro повідомили, що висока якість їх продукції зумовлена дотриманням стандартів CropLife. Це дозволяє запобігти перехресному забрудненню виробничих ліній. На важливості технології акцентувала увагу директор з якості ЗЗР Інна Тавлуй. Вона сказала наступне:

«У виробництві засобів захисту рослин потрібно бути дуже обережним, щоб уникнути перехресного забруднення продукції. Особливу небезпеку становлять випадки, коли елементи гербіцидів потрапляють до складу фунгіцидів або інсектицидів. Як показує досвід виробників, що запроваджують стандарти CropLife International, навіть невелика кількість стороннього компонента може призвести до ураження культурної рослини».

 
 
27 may 2020 01:44:20
Views: 2320
 
 
ТОП-4 основних правила по використанню гербіцидів

Гербіцидна обробка безпосередньо впливає на врожайність культури і якість готової продукції. Перед обприскуванням потрібно враховувати багато факторів. У нашій статті ми поговоримо про те, як і коли вносити гербіциди згідно з основними правилами. Їх дотримання дозволить забезпечити ефективний контроль бур'янів і отримати обіцяний виробником урожай.

 
 
28 March 2020 00:08:57
Views: 6198
 
 
Вплив фунгіцидів на рослини: особливості застосування препаратів

Сучасний ринок ЗЗР пропонує аграріям широкий асортимент препаратів для захисту рослин від грибкових захворювань. Ефективність агрохімікатів залежить від багатьох факторів. При підготовці до обробки рослин потрібно враховувати особливості вибору і правила застосування, а також знати, як змішувати фунгіциди з іншими компонентами робочого розчину. Всі ці нюанси описані в нашій статті.

 
 
12 March 2020 00:07:25
Views: 3606
 
 
Як вибрати інсектициди і на що варто звертати увагу

Інсектицидами називають агрохімікати для боротьби з комахами. Ці препарати застосовують на полях, в городах, садах і чагарниках. До покупки товару потрібно поставитися відповідально, враховуючи вид шкідника і фазу розвитку рослини. Тому ми розповімо про те, як правильно вибрати інсектициди для успішного винищення комах.

 
 
03 March 2020 23:52:07
Views: 3257
 
 
Як відрізнити оригінальний посівний матеріал соняшнику від підробки

Підробка насіння соняшнику – це один із способів, який дозволяє шахраям заробляти на аграріях сотні тисяч гривень щорічно. Перед кожною посівною компанією зустрічаються вантажівки, які продають насіння соняшнику самих різних виробників. Це вигідно аграріям, адже все необхідне привозять безпосередньо на територію господарства. Крім того, у таких людей можна придбати насіння за доступною ціною. Звідки вони беруться?

 
 
07 October 2019 23:10:37
Views: 7100
 
 
Коли найкраще сіяти кукурудзу: оптимальні терміни

Кукурудза - це дуже примхлива до терміну посіву культура. Її врожайність в чому залежить від правильності посадки і погодних умов в період вегетації. Ті аграрії, які отримують низький урожай, повинні розуміти, що при недостатній адаптації рослин різних груп стиглості, гібрид не зможе в кращому вигляді проявити свій потенціал.

 
 
04 October 2019 02:18:02
Views: 2515
 
 
Вибір насіння соняшнику: на що звертати увагу

Вибір соняшнику для посадки – це не така легка справа, як може здатися на перший погляд. Залежно від сорту, насіння ділять на ранньостиглу, середньостиглу і деякі інші. Перед покупкою насіння необхідно враховувати особливості клімату, в якому вони будуть рости

 
 
03 September 2019 23:12:52
Views: 2828
 
 
ТОП-6 кращих гібридів соняшнику Сингента

Посівний матеріал – це найважливіший елемент вирощування сільськогосподарських культур. Від його якості залежить кількість врожаю. Щоб його кількість перевершило всі очікування, ми пропонуємо купити насіння гібридів соняшнику від швейцарської компанії Syngenta в інтернет-магазині Agro-Trade.

 
 
03 September 2019 23:00:20
Views: 3669
 
 
Що таке ФАО?

В першу чергу, необхідно дати чітке роз'яснення, що означає абревіатура ФАО. Це буквальний переклад абревіатури FAO, яка англійською мовою розшифровується як Food and Agricultural Organization, по-російськи - Організація з питань продовол

 
 
18 April 2019 02:55:59
Views: 15538
 
 
Насіння цукрової кукурудзи

Хто з нас в дитинстві не любив поласувати солодкою, ніжною кукурудзою. Незабутні відчуття від запаху свіжих варених качанів, смаку зерен залишаються протягом довгих років. Та й дорослі теж не проти оцінити відмінні смакові якості солодкої кукурудзи.

 
 
18 April 2019 02:49:29
Views: 2506
 
 
Насіння Соняшнику для Кіровоградської області

Україна входить до числа країн, які виділяють величезні площі сільськогосподарських угідь для вирощування соняшнику. На сьогоднішньому етапі розвитку аграрного сектора української економіки ця масничний культура є однією з найпопулярніших сере

 
 
18 April 2019 02:37:03
Views: 2753
 
 
Насіння соняшнику стійкі до вовчка

Для українських аграріїв соняшник - одна з найголовніших культур, яка дає можливість добре заробити, адже Україна на сьогоднішній день є найбільшим постачальником соняшникової олії на світові ринки сільськогосподарської продукції та в доступній для огляду перспективі не збирається здавати позиції.

 
 
09 April 2019 14:08:01
Views: 2410
 
 
Карти грунтів України

На картах розміщена вся необхідна інформація про більше ніж 650 типів грунтів по всій Україні. Окремо можна дізнатися розподіл типів грунтів в кожній області та районі. Онлайн-карта в рази полегшує роботу агрономів.

 
 
27 March 2019 13:55:49
Views: 13168
 
 
Визначення вмісту фосфору і калію в тканинах кукурудзи і сої

Фахівці Державного університету Айови (ГУА), використовуючи різні методи, досліджували взаємозв'язок між вмістом Р і К в грунті і розвитком культурних рослин. Проведені експерименти дали можливість напрацювати і оновити відповідні інтерпретації тестування грунтів, які були визнані точними і необхідними.

 
 
27 March 2019 13:42:02
Views: 2312
 
 
Головня летюча - поширена хвороба пшениці

Однією з найбільш поширених хвороб пшениці є головешка летюча. Вона вражає посіви у всіх зонах вирощування пшениці, ячменю, жита. Хвороба проявляється, коли культури знаходяться у фазі колосіння.

 
 
27 March 2019 12:56:59
Views: 2575
 
 
Як підвищити врожайність озимої пшениці

Інноваційний проект, розроблений і впроваджується компанією «Агроскоп Інтернешнл» з осені 2017 року, має на меті раціонального використання ресурсів, в першу чергу, щоб істотно збільшити врожайність озимої пшениці. Одночасно з цим, важливим завданням проекту було не збільшити при цьому вартість вирощеної сільськогосподарської продукції.

 
 
17 March 2019 12:59:30
Views: 2783
 
 
Застосування мінеральних добрив для оптимальної підгодівлі культурних рослин

Мінеральні добрива - важлива складова сучасного рослинництва. Їх правильне використання гарантує високу врожайність. Агрономи часто зізнаються в тому, що, якщо не врахувати всі нюанси, то можна потрапити в халепу. Тому, не завадить коротко нагадати принципи підгодівлі, які розроблені авторитетними вченими і впроваджені досвідченими аграріями.

 
 
17 March 2019 11:45:24
Views: 2986
 
 
Описи препарату Фабіан від Август

На сьогоднішній день соя є однією з ключових сільськогосподарських культур в світі. Головними причинами такого стану справ є її велика врожайність, рентабельність вирощування і те, що соєві боби містять дуже велику кількість білка - до 50%. Дешевий спосіб отримання кормового білка зробив культуру його головним джерелом.

 
 
03 September 2018 12:45:24
Views: 2669
 
 
Замовлення дзвінка
Дякуємо за ваш запит, наш менеджер зв'яжиться з вами